Bekijk onze laatste recensies
Siuol Neglet
22-05-2018
Hij werkt goed, makkelijk in gebruik. Goed schoon te houden.
Automatische Masturbator Rotatie en Stoten
Automatische Masturbator Rotatie en Stoten
22-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
veru
19-08-2017
pracht exemplaar en ziet en ook voelt echt aan
The Poolboy Natural
The Poolboy Natural
19-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
veru
19-08-2017
eerlijk eerste keer zo iets gekocht te hebben en moet toegeven door de vele mogelijke instellingen het heerlijk is
Petite Piper G-spot Vibrator - Blauw
Petite Piper G-spot Vibrator - Blauw
19-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rubin
27-12-2016
Superglad staal, maat 7 en 9 mm. besteld. Heel prettig in gebruiksgemak, geeft een heerlijk opwindend gevoel bij gebruik en tintelend gevoel nog lang erna.
Single End Dilator
Single End Dilator
27-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rubin
27-12-2016
Geeft heerlijk gevoel diep van binnen bij haar G-plek.
EasyToys Wand Collection – Gebogen opzetstuk blauw
EasyToys Wand Collection – Gebogen opzetstuk blauw
27-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rubin
27-12-2016
Flexibel materiaal, prettig in gebruik. Wat lastig omdoen om de beide ballen.
Siliconen Cockring En Ballstretcher - Zwart
Siliconen Cockring En Ballstretcher - Zwart
27-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Noortje
24-12-2016
Vorige week dit "starterpakket" besteld omdat we toch wel nieuwsgierig waren naar een anaalspeeltje. 2 speeltjes zijn gewoon standaard en eentje trilt doormiddel van een bijgeleverd batterijtje. De trillende en de kleinste vind ik erg fijn, alleen de piemelvorm is voor mij nog te groot. Materiaal is in orde, moet wel een beetje glijmiddel gebruiken maar al met al een fijn product wat ik kan aanbevelen.
Humper Kit Set
Humper Kit Set
24-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Noortje
24-12-2016
Al een tijdje op zoek geweest naar een kit als deze, wij hebben geen spijlen aan ons bed namelijk. Erg gemakkelijk te installeren, je schuift hem onder het matras en klaar. De banden en boeien zijn ook van een stevige kwaliteit, je komt er niet zomaar uit en je trekt het ook niet komt bij een onverwachte beweging. Alleen het blinddoekje wat er bij zit is erg goedkoop, past niet en hadden ze beter weg kunnen laten. Aanrader!
Frisky slaapkamer beteugelingskit
Frisky slaapkamer beteugelingskit
24-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
lima
21-12-2016
2 tabl per dag een dag geen intiem en dag erna 2 tabl en wow het liep gewoon over, neutrale smaak makkelijk in te nemen,
Cum Enhancer Caps
Cum Enhancer Caps
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
lima
21-12-2016
Prachtige pasvorm , zit heerlijk en gaat steeds beter zitten , Heerlijk huid gevoel contact en daardoor super gewaagd ook onder gewone kleding. ook de sleeve groeit heerlijk mee en zit perfect
Latex boxer met penissleeve
Latex boxer met penissleeve
21-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
xxx
29-09-2016
een leuk ding
Vibrerende buttplug - 50 Shades "Delicious Fullness"
Vibrerende buttplug - 50 Shades "Delicious Fullness"
29-09-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TD
07-08-2016
Het product wordt keurig en snel geleverd in een discrete verpakking. De set zit keurig verpakt in een display doos dus je kan aan de buitenkant van de doos goed zien wat er in zit. Alles zit keurig netjes verpakt. Het materiaal voelt goed aan en is fijn, geen scherpe randjes en ook niet het gevoel dat het snel kapot zal gaan of zal scheuren. Materiaal is makkelijk schoon te maken. Ik zou het product zeker aan raden om te kopen en te gebruiken. Ga je ongetwijfeld heel veel plezier mee hebben samen met je partner.
Midnight Blue Set
Midnight Blue Set
07-08-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
racefiets
12-07-2016
Uiterst tevreden en snel geleverd. Compliment.
Heren Panty Shorts - 2 stuks
Heren Panty Shorts - 2 stuks
12-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
R.Drenthen
08-07-2016
ik ben zeer tevreden .
Appetizer set - paars, 9 onderdelen
Appetizer set - paars, 9 onderdelen
08-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
R.Drenthen
04-07-2016
ik ben tevreden over deze artikelen en heb verder niets te melden.
Appetizer set - paars, 9 onderdelen
Appetizer set - paars, 9 onderdelen
04-07-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: